Jordi Évole obté el Premi Blanquerna al millor comunicador

Dimarts, 6 de març del 2012

EL PERIÓDICO / Barcelona

El periodista Jordi Évole, presentador del programa de La Sexta Salvados i col·laborador d' EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, ha estat guardonat amb el Premi Blanquerna al Millor Comunicador 2011 pel seu espai televisiu.

 

La distinció, que atorguen els professors, estudiants i administratius de la Facultat de Comunicació Blanquerna, s'entregarà en el marc de la XVIII edició de les Jornades de Comunicació Blanquerna, que tindran lloc a partir del 13 de març. El guardó se suma al premi Ondas al millor presentador, que el popular comunicador va aconseguir el passat mes de novembre.

 

 

El periodista i humorista Jordi Évole ha guanyat la votació al Premi Blanquerna al Millor Comunicador 2011 pel seu programa d’entrevistes Salvados (La Sexta). El premi -per votació dels professors, estudiants i PAS de la Facultat de Comunicació Blanquerna-  es lliurarà en el marc de la XVIIIª edició de les Jornades de Comunicació Blanquerna, que en aquesta edició porten per títol “Més per menys! Comunicar en un món low cost”  i que es desenvoluparan a la Facultat de Comunicació Blanquerna els dies 13, 14 i 15 de març (podeu veure la web amb el programa).

La comunitat acadèmica de la Facultat de Comunicació Blanquerna ha elegit Jordi Évole entre els quatre finalistes seleccionats per a les votacions al Premi al Millor Comunicador 2011:

 

Jordi Évole (‘Salvados’, La Sexta)

Ana Pastor (‘Los desayunos’. TVE)

Pa negre

Col.lectiu de periodistes mexicans

Qui és Jordi Évole?

Jordi Évole (Cornellà de Llobregat, 1974) és periodista, humorista i guionista de ràdio i televisió. Ha treballat a Tele 5, Cadena SER i TV3, entre altres mitjans. Conegut també com “El Follonero” a partir de les seves col·laboracions amb El Terrat i els programes d’Andreu Buenafuente. Presenta el programa d’entrevistes Salvados (La Sexta), actualment en la tercera temporada. Podeu consultar el web del programa Salvados i seu bloc.

El Premi Blanquerna al Millor Comunicador 2011 s'entregarà el proper 13 de març (20.30 hores) a l'Auditori de la Facultat i amb la presència del degà de la Facultat de Comunicació Blanquerna,Josep Maria Carbonell, acompanyat del periodista Xavier Vinader.

 

 

Jordi Évole, presentador del programa de La Sexta Salvados
Jordi Évole, presentador del programa de La Sexta Salvados

Els millors moments de Salvados