Connecta't 3.12

Som un grup d'estudiants de primer curs, de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

Hem creat una revista innovadora i d'actualitat, per tal d'informar en primera persona del dia a dia de les XVIII Jornades de Comunicació Blanquerna, aquest any sota el títol Comunicar en un mónlow cost.

 

La nostra revista, formada per un equip emprenedor, pràctic i amb talent, s'ha proposat oferir al món una vía d'accés a la informació didàctica i atrevida. Utilitzarem amb freqüència els recursos audiovisuals per demostrar que estar al corrent de l'actualitat ja no té perquè ser avorrit, descobreix-ho des d'una perspectiva fresca i juvenil.

 

Vols saber-ne més? Vols coneixe'ns més

a fons?No ens perdis la pista! Estigues al

corrent! CONNECTA'T 3.12!

 

Per què 3.12?

Hem decidit buscar un títol original, que no s'hagi fet abans.

Potser pot aixecar molts dubtes però no deixarà ningú indiferent. El 3 representa el número de jornades de les conferències. Dimarts, dimecres i dijous. Però, a més, també ens diu a quin mes s'organitzen aquestes Jornades. La B de Blanquerna també apareixerà en aquest títol. Convertirem aquest 3 en una B de Blanquerna, la facultat que acull aquestes conferències.

El número 12 ens parla de quantes persones formen part d'aquest equip a banda de l'any 2012, que acull la divuitena edició de les Jornades Blanquerna.

3.12 És la teva!